Ett recept från ICAs matkasse, enkelt och gott!
- 2 port pasta (gärna gemelli)
- 250 g grön sparris
- 1 rödlök
- 1 tsk olja
- 2 dl crème fraiche (pepparrot/havssalt/citron)
- 1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
- 360 g kräftstjärtar i lake
- 1/2 påse röd mangold (à 65 g)
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Ansa sparrisen och låt den koka med de sista 3 minuterna.
- Skala och skär rödlöken i klyftor. Fräs mjuk i oljan i en kastrull. Häll i crème fraichen och låt bli varmt.
- Hacka persiljan och låt kräftorna rinna av.
- Vänd ner kräftorna och persiljan i såsen. Värm försiktigt utan att koka.
- Servera såsen och pastan med mangolden.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar