Sidor

torsdag 2 juni 2016

Kräftpasta med sparris

Ett recept från ICAs matkasse, enkelt och gott!


 2
  • 2 port pasta (gärna gemelli)
  • 250 g grön sparris 
  • 1 rödlök 
  • 1 tsk olja 
  • 2 dl crème fraiche (pepparrot/havssalt/citron)
  • 1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
  • 360 g kräftstjärtar i lake
  • 1/2 påse röd mangold (à 65 g)
    1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Ansa sparrisen och låt den koka med de sista 3 minuterna.
    2. Skala och skär rödlöken i klyftor. Fräs mjuk i oljan i en kastrull. Häll i crème fraichen och låt bli varmt.
    3. Hacka persiljan och låt kräftorna rinna av.
    4. Vänd ner kräftorna och persiljan i såsen. Värm försiktigt utan att koka.
    5. Servera såsen och pastan med mangolden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar