Sidor

onsdag 25 maj 2016

Linguine med chorizo och paprika

Ett recept från ICAs bistro matkasse. Har nu testat alla deras kassar och kommit fram till att denna passar oss bäst. Lagom mycket mat, goda rätter och inte för "udda" grejer som sambo uttryckte det... !

Detta receptet var lätt att laga och gott! Bra vardagsmat!







  • 2 port pasta, gärna linguine 
  • 1/2 förp haricots verts (à 150 g)
  • 300 g färsk chorizo 
  • 1 gul paprika 
  • 1/2 msk olja 
  • 2 port pastasås (zucchini och paprika)
  • 1/2 ask färsk persilja 
  • 1/2 dl pumpakärnor
    1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Koka med bönorna när det återstår ca 3 minuter av pastans koktid.
    2. Skär chorizon i skivor. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar.
    3. Fräs chorizon och paprikan i oljan i en stekpanna. Sänk värmen och tillsätt pastasåsen och låt koka några minuter. Hacka persiljan och strö över.
    4. Servera pastan med chorizopannan, bönorna och pumpakärnorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar