Sidor

onsdag 13 augusti 2014

Ärtpannacotta med mangopuré

Snacka om udda recept!! Men jag kan säga att jag blev positivt överraskad! Testa gärna!

1,5 dl gelatinblad
0,5 st vaniljstång
0,5 dl socker
2 dl vispgrädde
0,75 dl mjölk 3%
100 gram Gröna Ärter, (tinade)
2 st mangos


Blötlägg gelatinbladen. Mixa ärter till en slät puré. Koka vaniljstång, socker, mjölk och grädde. Tillsätt ärtpurén och koka snabbt upp igen. Stäng av värmen och tillsätt gelatinbladen under omrörning. Häll upp i glas eller formar och låt stelna i cirka 2 timmar. Mixa mango till en puré. Servera ärtpannacottan med ett lock av mangopuré och dekorera med färska bär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar