Sidor

söndag 20 mars 2011

20 Mars Carolines sparrissås med pasta

Ett tips från en klasskamrat! Tackar tackar! Måste erkänna att det går lite emot mina principer att köpa keldas färdiga soppa. Men va sjutton, ibland får man fuska lite. Speciellt på en söndag!
Denna rätten var helt okej, äter inte vegetariskt så ofta, så det var bra. Men saknade ändå kött, det skulle ha varit lite knaper stekt bacon till, det hade varit pricken över i!
Blev lite rester över, så gör nog bacon till det sen!


Pasta
En knippe sparris
Keldas sparrissoppa
2 st schalottenlök
saften från 1 lime
parmesan
salt&peppar

Hacka & stek löken, häll i soppan och sen saften från limen, krydda med salt och peppar.
Skär sparrisen i lite mindre bitar och koka.
Häll upp pasta på tallrik, på med såsen, strö över lite sparris och hyvla parmesan på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar