Ett recept från en Allt om mat tidning. Kul att testa något nytt, men måste ändå säga att originalet är mycket godare. Saknade någon slags sås i denna, blev en aning för torrt!
3 ägg
0,5 rödlök
1 burk anjovisfilé - liten, (55 g)
1 rödbeta - inlagd, liten
2 msk dill - hackad
2 tsk dijonsenap
15 babyspenatblad
15 nappit - (små rågskorpor) eller rågcrostini
Garnering:
1 msk dill - hackad
Koka äggen 6 min. Spola dem i kallt vatten. Skala och hacka dem. Skala och finhacka löken. Hacka ansjovis och rödbeta.
Blanda äggen med lök, ansjovis och rödbeta. Blanda ner dill och senap.
Lägg spenatblad i skorporna och fördela röran i. Toppa med spenatblad och dill.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar