Sidor

lördag 1 januari 2022

Mangosill



Ett recept från en Allt om mat tidning. Lät ju spännande att ha mango i sillen tänkte jag när jag såg receptet. Men mango är ju en klen smak i det här sammanhanget. Nä vet du vad, blev faktiskt väldigt besviken. Kändes ju inte ens att det var mango i. 


2 förp 5-minuterssill - (à 420 g)

100 g mango - fryst

2 dl crème fraiche

0,5 dl majonnäs

1,5 msk mangobalsamvinäger

2 msk gräslök - hackad


Låt sillen rinna av, torka med hushållspapper och skär den i 1 cm breda bitar.
Tina mangon och mixa den med mixerstav. Tillsätt crème fraiche, majonnäs, vinäger och gräslök. Blanda i sillen.
Låt sillen stå i kylen 1 dygn före.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar