Ett recept jag hittade på tasteline. Tyvärr var det en ganska så tråkig och smaklös rätt.. Hade inte skadat att ha i lite färsk chili!
600 gram fläskfilé
½ gul lök
2 msk smör
1 liter trattkantareller
2,5 dl vispgrädde
1 msk svampfond
salt och peppar
Tillbehör:
500 gram haricots verts
Fräs svampen i en torr stekpanna så att vattnet avdunstar. Lägg svampen i en skål så länge. Putsa filéen och skär i 1,5 cm skivor. Hacka löken. Fräs löken i smöret tills den är mjuk. Tillsätt köttet och stek så att det blir stekyta runtom. Tillsätt svampen. Salta och peppra. Stek en stund och häll på grädde och fond. Låt koka 10 minuter. Servera med lättkokt haricot vertes.
Hej!
SvaraRaderaSåg att du ville ha tips på maträtter att prova och blogga om! Kika in på min blogg så finns det ganska många recept om du är intresserad! :D
http://receptomato.blogg.se
Linda