Sidor

torsdag 26 juni 2014

Fläskfilépanna med trattkantareller

Ett recept jag hittade på tasteline. Tyvärr var det en ganska så tråkig och smaklös rätt.. Hade inte skadat att ha i lite färsk chili! 


600 gram fläskfilé
½ gul lök
2 msk smör
1 liter  trattkantareller

2,5 dl vispgrädde
1 msk svampfond
salt och peppar

Tillbehör:
500 gram haricots verts

Fräs svampen i en torr stekpanna så att vattnet avdunstar. Lägg svampen i en skål så länge. Putsa filéen och skär i 1,5 cm skivor. Hacka löken. Fräs löken i smöret tills den är mjuk. Tillsätt köttet och stek så att det blir stekyta runtom. Tillsätt svampen. Salta och peppra. Stek en stund och häll på grädde och fond. Låt koka 10 minuter. Servera med lättkokt haricot vertes.

1 kommentar:

  1. Hej!

    Såg att du ville ha tips på maträtter att prova och blogga om! Kika in på min blogg så finns det ganska många recept om du är intresserad! :D

    http://receptomato.blogg.se
    Linda

    SvaraRadera