Sidor

fredag 5 oktober 2012

Katrins fisk

Fick detta receptet för inte så länge sedan. Ett enkelt och gott vardagsrecept. Dock hade jag bara i creme fraiche, så det blev lite dåligt med sås, så rekommenderar att du har i lite matlagningsgrädde också.


Torsk eller annan valfri blockfisk
2 dl crème fraîche
ca 1 msk oregano 
ca 2 tsk senap
salt och peppar
ströbröd 
riven ost
ev. matlagningsgrädde 

Lägg fisken i en ugnsform och salta och peppra. Blanda crème fraîche, senap och oregano efter smak. Häll på fisken, in i ugnen i 200 grader, tills fisken nästan är klar. Blanda riven ost och ströbröd som strös över sista 5 minuterna så att den får fin färg. Vill man ha mer sås kan man hälla matgrädde runt. Servera med pressad potatis och sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar