Sidor

tisdag 11 januari 2011

11 Januari Saras Ägg och Svamplåda

Först var det Alma Alma Alma, nu är det Sara Sara Sara. ;) Men det är bra att jag får många tips, det uppskattar jag! Tyvärr kan jag dock inte säga att detta receptet var något för mig.. det gick ju att äta, men det var inte heller supergott. Men tack i alla fall:P

2 port.


5 kokta ägg
1 burk champinjoner
vitt bröd
stuvning:
1 buljongtärning
peppar
5 msk mjöl
5 dl mjölk
5 msk smör
Koka äggen och skär i bitar, lägg sedan i botten på en ugnssäkerform. Gör stuvningen, blanda i svampen. Häll sedan över äggen. Lägg på vitt bröd, sen in i ugnen i 250 grader tills brödet fått fin färg, ca 15 minuter. Servera sallad till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar