Sidor

tisdag 26 oktober 2010

26 Oktober Grynkorv

Som sagt, finns extremt många olika sorters korv.. Denna var lite som isterband, vilket man fattar på namnet: Väldigt grynig. Inte direkt något som faller i min smak, med den var var ändå okej.
På torsdag åker jag in till saluhallen har jag tänkt! Då ska det inhandlas en massa spännande saker! Så då blir det lite mindre korv ätandes för ett tag!

2 kommentarer:

  1. Miss kan man säga. Jag såg på bilden att du stekt din grynkorv. Grynkorv skall sjudas försiktigt i ca 15-20 minuter. Sedan plockar man av skinnet och äter den med potatismos och senap samt lingonsylt.

    Hoppas du kan prova igen och lära dig att uppskatta denna vår skaraborgska nationalrätt.

    Du får helt enkelt komma till Eriksons Chark i Nossebro och bli serverad rätten på rätt vis.

    SvaraRadera
  2. håller alltid ett extra öga öppet för att hitta grynkorv igen, så jag kan göra om det på RÄTT sätt.. men har fortfarande inte hittat någon. men lovar att göra det när jag hittar någon! tack för kritiken. mvh linnea

    SvaraRadera