Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta

onsdag 24 augusti 2016

Rostas med tomat och haricots verts

Ett recept från ICAs matkasse, väldigt gott! Lätt att göra också!


 2

  • 450 g amandinepotatis 
  • 2 tsk olja 
  • salt och peppar
  • 1/2 ask haricots verts (à 150 g)
  • 1/2 förp tomater (gärna romanticatomater, à 400 g)
  • 2 skivor rostas (1 skiva motsvarar ca 150 g)
  • 1 tsk smör 
  • 1/2 krispsallad 
  • 1 dl bearnaisesås
  1. Sätt ugnen på 225 °C.
  2. Skär potatisen i skivor och blanda med oljan, salt och peppar. Häll ut i en långpanna och sätt in mitt i ugnen först 12 minuter.  
  3. Ansa bönorna. Lägg sedan bönorna och tomaterna i pannan och rosta ytterligare ca 8 minuter.
  4. Stek köttet i smöret i en stekpanna ca 6 minuter. Krydda med salt och peppar och vänd då och då. 
  5. Ansa salladen och lossa salladsbladen. Servera köttet med potatis, grönsaker och sås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar